Poštarina je BESPLATNA za sve narudžbe preko 60 KM!
Dječak se zamislio

Kritičko mišljenje

Kritičko mišljenje je vještina uz pomoć koje dolazimo do logičkih zaključaka. Zasniva se na argumentima koje podrazumjevaju obradu informacija, donošenje odluka, učenje i rješavanje problema. Također, procjenjujemo i svjesni smo svog razmišljanja i saznanja o nečemu.

Nemaju svi isto kritičko mišljenje

Različite osobe različito razmišljaju, a prema tome i različito procjenjuju situacije. Ovo je jedna od specifičnosti, koja je jako pozitivna. Djeca je trebaju razvijati u najranijem djetinjstvu. Zahvaljujući kritičkom razmišljanju, stiču samopouzdanje, donose vlastite odluke i spremni su na rješavanje izazova.

Igraj Uči Rasti nastoji da dijete na što lakši i zabavniji način savlada vještine koje su važne za njegov razvoj. Uz pomoć naših edukativnih karata ona će razvijati apstraktno razmišljanje. Uz matematičko rezonovanje, lako će rješavati i ostale probleme. Usvajati će nove koncepte, ali i logički rješavati situacije.
Naš set sadrži 90 karata u boji koje su ilustrirane i dizajnirane za djecu uzrasta od 3 do 12 godina kako bi im na kreativan način pomogle i olakšale učenje velikih i malih slova, abecede, sastavljanje i pravilno izgovaranje riječi i rečenica, učenje brojeva i matematičkih operacija te raspoznavanje geometrijskih oblika, tijela i boja. 

Doprinosimo rješavanju problema nepravilnog razvoja djece, manjka stimulacije razvoja kognitivnih i intelektualnih sposobnosti u godinama ključnim za njihov psihofizički razvoj.

Kritičko mišljenje je vještina sa kojom se ne rađa, nego je treba naučiti. Igraj Uči Rasti je odličan instrument za učenje i razvijanje vještina uz pomoć koje će dijete formirati svoji ličnost. Uz Igru se Uči na zabavan način. Neka dijete i Raste na isti način.

Šta mislite o ovom blogu?
11 odgovori
Love
Love
6
Star
Star
4
Smile
Smile
1
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Weary
Weary
0