Shopping Cart

TRGOVINA IGRAČAKA

DIDAKTIČKE IGRAČKE

Utiču na djetetove razvojne sposobnosti poput razvoja fine motorike i govora, vizualne percepcije koncentracije i pažnje, logičkog razmišljanja i zaključivanja te aktivnog slušanja. Igraj Uči Rasti igračke odlične su za pomoć djeci da prepoznaju i razumiju pravila zajedničkog igranja društvene igre, od čekanja na potez do micanja kockice do dijeljenja karti.

Vaše dijete uči slova, kreira maštovite priče, razvija govor i bogati rječnik.

Ваше дете учи слова, креира маштовите приче, развија говор и богати речник.

POSTERI ZA ZID

Pogledajte naš izbor postera za zid s abecedom i brojevima. Ilustracije će djeci pomoći da nauče zvukove slova i brojeva, osnažujući njihovu vještinu početkog čitanja i pojam broja.

Poster abeceda je popularan izbor za dekoriranje dječjih soba i učionica.

Постер азбука је популаран избор за декориранје дечијих соба и учионица.

Uz prelijepe ilustracije s brojevima od 1 do 10, ovaj pejzažni poster brojevi je edukativan i zabavan.

RAZVOJNE IGRICE

Trgovina igračaka sadrži Razvojne igrice za djecu uzrasta 3 do 5 godina i 6 do 7 godina. Grade važne grafomotoričke i perceptivne vještine vašeg djeteta. Sadrže igre crtanja, bojanje, praćenja uputa, zagonetki, pretraživanja, prepoznavanja brojanja i zbrajanja.

Zbirka za razvoj intelekta, grafomotorike, vještine pisanja i crtanja.

Vaše dijete razvija svoj intelekt, grafomotoriku, vještinu pisanja i crtanja.

GRAFOMOTORIČKE VJEŽBANKE

Aktivnosti koje potiču razvoj grafomotoričkih vještina. Ako želimo da naša djeca ovladaju vještinom pisanja, važno je da u potpunosti razviju grafomotoričke vještine. Što će biti dragocjeno pri kasnijem pisanju slova i brojeva.

Vaše dijete će crtati ravne, zakrivljene, cik-cak i spiralne linije, geometrijske oblike, kompletne crteže i sve će to doprinijeti razvoju pokreta šake i prstiju, i kasnijem pisanju slova i brojeva.

Vaše dijete će savladati vještinu držanja olovke, kao dragocjena priprema za školu i za pisanje složenijih grafomotoričkih formi.

Ваше дете ће савладати вештину држанја оловке, што ће бити драгоцена припрема за школу и за писање сложенијих графомоторичких форми.

POPUSTI

Ostvarite 5% do 25% popusta iz naše trgovine za kupovinu paketa za dječake ili djevojčice, predškolarce ili školarce, komplete vježbanki ili mislilica.

Za djecu predškolskog uzrasta od 3 do 5 godina.

Namijenjen prvačićima i školarcima.

Odličan poklon za otkrivanje prvih slova i brojeva.

Razvojne igre za vježbu pisanja, crtanja i grafomotorike.

Vježbe za zabavan razvoj grafomotorike.

Kompletno Igraj Uči Rasti iskustvo!

Šta kažu naši kupci

“Meni su kartice zaista super. I moj Ali koji uskoro puni 4 godine uz pomoć kartica brzo savladava slova. Hvala što postojite”

– Lejla T., Mama

“Veoma sam zadovoljna njima. S obzirom na to da sam defektolog i da radim sa decom sa smetnjama u razvoju, mogu Vam preneti da su ih deca veoma dobro prihvatila. Takodje, kartice imaju širok spektar korišćenja, što je veoma dobro.”

– Mia M., Defektolog

“Zdravo, stigle su kartice, ma trogodisnja djevojcica ih je toliko zavoljela, da je to bila #ljubav na prvi pogled, igrale smo memori s bojama jer vec zna sve boje, ma bilo je odlicno, bilo je suza kad izgubi, radosti kad pobjedi, sto je opet ujedno moja prilika da je poducavam emocionalnoj inteligenciji, energija na nivou, super je, hvala punoo <3”

– Sanita S., Mama

“Mom Aliju kartice pomažu u podsticaju govora, ucenju slova, savladavanju pojmova, kreiranja recenica, brojanju… Ali kasni u razvoju govora ali sa karticama učenje je mnogo lakše. Stalno podižemo ljestvicu i sami kroz igru sa karticama stvaramo i učimo.”

– Amela M, Mama

Kako ih koriste naši krajnji korisnici