Poštarina je BESPLATNA za sve narudžbe preko 60 KM!

O nama

Mi smo Igraj Uči Rasti, društveno preduzeće koje dizajnira i proizvodi edukativne igračke za razvoj ključnih vještina kod djece predškolskog i školskog uzrasta.

Ideja o našem osnivanju javila se u oktobru 2015. godine, kada smo uvidjeli probleme nepravilnog razvoja kod djece, manjak stimulacije za razvijanje kognitivnih i intelektualnih sposobnosti u godinama koje su ključne za njihov psihofizički razvoj. Želimo doprinijeti rješavanju tog problema i osigurati izrastanje jedne pametne i promišljene nove generacije koja će dati perspektivu Bosni i Hercegovini, društveno i ekonomski.

Aljazeera Balkans je u svojoj emisiji Aljazeera Biznis uradila ovu nevjerovatnu priču o nama:

Udruženje za promociju kontrolinga ICV

Kreiramo bosansko hercegovački brend igračaka, za razliku od drugih koji uvoze i/ili prevode strane prozivode. Dakle, sami osmišljamo i stvaramo sadržaj za naše prozivode, ulažući mnogo vremena i kreativnosti.

99% mama bi kupile igru kao poklon prijateljima i rodbini
*Rezultati istraživanja u kojem je učestvovalo 100 mama koje su koristile edukativne kartice 2 mjeseca
Badge Made in BIH Bosna i Hercegovina
BiH Dizajn
BiH proizvodnja
BiH Igračke

Naše proizvode možete naručiti putem naše internet trgovine, također ih možete pronaći na policama i izlozima knjižara Svjetlost, Alfa i BuyBook, trgovinama Master Kids, Mercator, dm drogerie markt i mnogi drugi.

Poseban je osjećaj vidjeti svoj proizvod u rukama djece koja ih koriste, vidjeti ih na policama i izlogu dok prolazite radnjom. U mnogim trgovinama smo čak jedini domaći proizvod u kategoriji igračaka.


POGLEDAJ NAŠE NOVE PROIZVODE

Podaci o kompaniji

Puni naziv kompanije: Igraj Uči Rasti društvo za proizvodnju igara i igračaka

Broj sudskog registra: 063-0-Reg-16-001014

Puna adresa sjedišta: Titova 10, 74264 Jelah, Bosna i Hercegovina

Kontakt telefon: +387 32 943 011

Kontakt e-mail: info@igrajucirasti.ba