STEM Igračke

STEM igračke će pomoći djeci da nauče nove vještine za život. Sa osnovnim znanjem STEM-a, vaše dijete će otkriti sljedeće veliko naučno otkriće. Neka izgrade sljedeće veliko arhitektonsko čudo. Potaknite sljedeći tehnološki bum u Bosni i Hercegovini.

stem igracke
Prikaži kategorije

Prikazuje se jedan rezultat

Prikaži kategorije

Prikazuje se jedan rezultat

Priprema za budućnost

Pomozite svojoj djeci da ostanu relevantna u svijetu koji se razumije u tehnologiju dajući im zabavne STEM igračke kako bi povećali njihov angažman u nauci, tehnologiji, inženjerstvu i matematici.

Neke od najbrže rastućih karijera u današnjem svijetu zahtijevaju vještine iz STEM oblasti. Ove STEM igračke dizajnirane su da pomognu djeci da postanu vještije u ovim područjima, a istovremeno ih ohrabruju da se zabavljaju dok uče.

STEM igračke potiču djecu da istražuju, eksperimentišu i izmišljaju, promovišu kritičko i kreativno razmišljanje kod mladih umova.

Odabirom STEM poklona za svoju djecu ili učenike, otkrit ćete da se oni još više zanimaju za područja nauke, tehnologije, inženjerstva i matematike. To im pomaže da se više angažuju u učionici jer povezuju ova područja s uzbuđenjem i uživanjem što je jedna od prednosti STEM obrazovanja. Naše igračke uključuju STEAM igračke koje uzimaju u obzir umjetnost kako bi potaknule više kreativnosti kod djece.

Dok igračke u našoj trgovini poput edukativnih kartica, vježbanki i mislilica grade vokabular i postavljaju osnove za polazak u školu. Sljedeći nivo igračaka osigurava da dijete od malih nogu bude izloženo logičnom razmišljanju i propitivanju. Ovo pomaže u izgradnji interesa za nauke i nudi praktičan način otkrivanja i učenja. STEM kompleti potiču naučne istraživače da protežu granice s mehanizmima i robotima.

Djeca mogu poboljšati svoje vještine dok se zabavljaju istražujući zabavne funkcije i rješavajući probleme. Dajte svom djetetu priliku da se istakne u ovim važnim temama odabirom iz ovog izbora STEM poklona u Igraj Uči Rasti.