Drveni IKS OKS

20,00KM

Ovo je vaša stara školska IKS OKS društvena igra na drvenoj platformi! Ova društvena igra nikada neće zastarjeti, to je klasika, u kojoj će vaše dijete uživati u bilo kojoj dobi. Savršen mali poklon za Vaše dijete kao i za cijelu porodicu! Ova igra implicira učešće dvoje igrača, pri čemu kod djece ista dugo uspijeva da zadrži pažnju i pospješuje njihovu koncentraciju, podstiče kritičko razmišljanje, povezivanje ideja i planiranje. Igra Iks-Oks je dragocjena po tome što može pružiti dugotrajno iskustvo igre zbog velikog broja mogućnosti za raspoređivanje figura. Pored toga, ova igra se pokazuje korisnom za djecu različitih uzrasta, kao i za odrasle.

Pogodno za poklon kao:

  • Rođendanski poklon
  • Poklon za bilo koju priliku za malu djecu

Napomena: vrijeme izrade ove igračke su 3 dana.

IKS OKS je jednostavna i zabavna igra za 2 igrača, X i O. Igra se na mreži 3×3. Cilj svakog igrača je napraviti 3 iste u nizu.

Savršeno pristaje kao poklon prijatelju ili članu porodice.

Ručno izrađen od visokokvalitetnog medijapana sa ručno rađenom završnom obradom.

To je jedna od najpopularnijih igara koja je sjajan dodatak svakoj porodičnoj večeri. Uživajte u satima zabave izazivajući svoje prijatelje i porodicu na žestoku igru IKS OKS-a.

Tipično, X počinje prvi, Igrač 1 počinje prvi u prvoj igri, a Igrač 2 počinje prvi u sljedećoj igri. Početni igrač nastavlja da se mijenja iz igre u igru.

Igrači naizmjence stavljaju svoju oznaku, X ili O, na otvoreno polje u mreži. Prvi igrač koji napravi 3 svoje oznake u nizu okomito, vodoravno ili dijagonalno pobjeđuje u igri.

Ako je svih 9 polja popunjeno, a nijedan igrač nema 3 u nizu, igra se smatra neriješenom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Drveni IKS OKS”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.