Zabavno učenje kroz igru uz Igraj Uči Rasti

Slika proizvoda

Zabavno učenje kroz igru je najbolji način da djeca spontano i neopterećeno usvoje nova znanja. Ono pomaže da se razviju: mašta, kreativnost, sposobnost rješavanja problema te socijalne vještine. Igrajući se, djeca se razvijaju, istražuju, otkrivaju, komuniciraju, kreću se i razumijevaju svijet oko sebe.

Roditelji bi trebali motivisati svoju djecu da na zanimljiv i zabavan način steknu nove vještine i znanja. Edukativne igre su jedan od načina kako da roditelji okupiraju pažnju djeteta, ali i provedu kvalitetno vrijeme sa njima. Igračka treba da bude prilagođena uzrastu djeteta i da mu omogući učenje i istraživanje. Takve igre im mogu pomoći prilikom pripreme za školu, a angažman roditelja dodatno im pomaže kada je u pitanju njihov razvoj. 

Igraj Uči Rasti nastoji omogućiti djeci zabavno učenje

Želja nam je da djeca usvajaju nove vještine i znanja koja su im potrebna za polazak u školu. Put do tih vještina i znanja neka bude zabavan, maštovit i kreativan. Neka djeca na svoj način i kroz igru istražuju svijet oko sebe. Tako će nove izazove prevladavati sa velikom voljom i ljubavlju. Naše edukativne karte su igračke koje u ranom djetinjstvu pružaju bogato iskustvo puno interakcije i stimulansa za razvoj intelektualnih i kognitivnih sposobnosti.

Ova igra je praktičan i funkcionalan dodatak vašem malom učeniku. Vaše dijete će uživati otkrivajući sitna iznenađenja na svakoj kartici i istražujući ilustracije prekrasnih boja i oblika.

Zabavno učenje kroz Igraj Uči Rasti
Naš set je set koji je ispunjen raznim vrijednostima koje će vašim mališanima omogućiti kvalitetan razvoj.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter