Poštarina je BESPLATNA za sve narudžbe preko 60 KM!
Trgovina igračaka

Zabavno učenje kroz igru

Zabavno učenje kroz igru je najbolji način da djeca spontano i neopterećeno usvoje nova znanja. Ono pomaže da se razviju: mašta, kreativnost, sposobnost rješavanja problema te socijalne vještine. Igrajući se, djeca se razvijaju, istražuju, otkrivaju, komuniciraju, kreću se i razumijevaju svijet oko sebe.

Roditelji bi trebali motivisati svoju djecu da na zanimljiv i zabavan način steknu nove vještine i znanja. Edukativne igre su jedan od načina kako da roditelji okupiraju pažnju djeteta, ali i provedu kvalitetno vrijeme sa njima. Igračka treba da bude prilagođena uzrastu djeteta i da mu omogući učenje i istraživanje. Takve igre im mogu pomoći prilikom pripreme za školu, a angažman roditelja dodatno im pomaže kada je u pitanju njihov razvoj. 

Igraj Uči Rasti nastoji omogućiti djeci zabavno učenje

Želja nam je da djeca usvajaju nove vještine i znanja koja su im potrebna za polazak u školu. Put do tih vještina i znanja neka bude zabavan, maštovit i kreativan. Neka djeca na svoj način i kroz igru istražuju svijet oko sebe. Tako će nove izazove prevladavati sa velikom voljom i ljubavlju. Naše edukativne karte su igračke koje u ranom djetinjstvu pružaju bogato iskustvo puno interakcije i stimulansa za razvoj intelektualnih i kognitivnih sposobnosti.

Ova igra je praktičan i funkcionalan dodatak vašem malom učeniku. Vaše dijete će uživati otkrivajući sitna iznenađenja na svakoj kartici i istražujući ilustracije prekrasnih boja i oblika.

Naš set je set koji je ispunjen raznim vrijednostima koje će vašim mališanima omogućiti kvalitetan razvoj.

Šta mislite o ovom blogu?
0 odgovori
Love
Love
0
Star
Star
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Weary
Weary
0