Постер Азбука

7,00KM

Решите се празних зидова и улепшајте кутак у дечијој соби

Постер азбука је популаран избор за декорацију дечијих соба и учионица. Даје вам одичан зидни декор и простор за ученје првих слова азбуке код вашег детета!

Димензије: Б2 (48 x 68 цм)

Na zalihi

Ostalo manje od 78 artikala!

Упознајте ваше дете са првим словима уз овај Б2 постер азбука.

Пуна азбука од А до Ш са прелепим асоцијативним илустрацијама из света Играј Учи Расти лако за препознати сваком дететуу. Свако слово има своју малу и велику верзију. Служи као одличан момент за потицање говора са вашим дететом, а самим тим можете имати много забавних тренутака певајући о азбуци заједно.

Постер Азбука

У Босни и Херцеговини данас се користе два писма: латиница и ћирилица.
Редослед ћириличних слова се назива азбука, а латиничних абецеда. Латинична и ћирилична слова имају велика и мала слова, писана и штампана.

Ћирилична слова имају следећи редослед:

А а, Б б, В в, Г г, Д д, Ђ ђ, Е е, Ж ж, З з, И и, Ј ј, К к,  Л л, Љ љ, М, м, Н н, Њ њ, О о, П п, Р р, С с, Т т, Ћ ћ, У у, Ф ф, Х х, Ц ц, Ч ч, Џ џ, Ш ш

Латинично изданје овог постера можете погледати овде.

Ученје слова

Ученје азбуке основа је за читанје и писанје. Око 2. године, деца починју показивати интерес за ученјем слова азбука. Док нека деца јако брзо уче слова, другуима треба више понавлјанја и времена за ученје слова.

Пратите која слова је ваше дете научило

Када дете подучавате словима, обавезно дођите до краја азбуке. То се може чинити очигледним, али мала деца често не савладају последњих неколико слова. Будите сигурни да ваше дете познаје Ч, Ђ, Ш баш као и А, Б и В!

Да бисте лакше пратили која су слова научена, можете користити овај постер азбуку и пратити ваш напредак. Поставите га на зид фрижидера или неке металне површине, затим узмите магнет и ставите га на слово које данас вежбате.

Онлајн продаја, паковање и достава

Постер азбука шаљемо у картонским кутијама као што је видљиво на фотографији у галерији, како се приликом доставе не би оштетио и згужвао.

Dodatne informacije

Težina 0,12 kg
Dimenzije 59,4 × 0,01 × 42 cm
Brand proizvoda

Igraj Uči Rasti

google_product_category

Home & Garden > Decor > Artwork > Posters, Prints, & Visual Artwork

gtin13

3879000027679

Proizvođač proizvoda

Igraj Uči Rasti