Poster Brojevi od 1 do 10

7,00KM

Pomozite svom mališanu da nauči prve brojeve s ovim prekrasnim posterom. Uz prelijepe ilustracije s brojevi od 1 do 10, ovaj prekrasni poster je edukativan i zabavan.

Na zalihi

Add to Cart

Poster Brojevi od 1 do 10
Poster Brojevi od 1 do 10 7,00KM
Ostalo manje od 31 artikala!

Pomozite svom mališanu da nauči prve brojeve s ovim prekrasnim posterom.

Uz prelijepe ilustracije brojevi od 1 do 10, ovaj prekrasni poster je edukativan i zabavan. Fantastičan je resurs za upoznavanje male djece s najvažnijom vještinom iz matematike – brojanjem.

Popularan izbor za dekoriranje dječjih soba, vrtića i učionica. Daje odličan zidni dekor i istovremeno stvara zabavu i učenje!

Poster sadrži crtane ilustracije iz svijeta Igraj Uči Rasti za vizualno predstavljanje brojeva 1 do 10, savršen je dodatak bilo kojoj učionici u predškolskog i rano školskog uzrasta.

Za razliku od mnogih postera na tržištu, ovaj poster je pejzažnog karaktera i u sebi sadrži mnogo detalja koji će vaše dijete potaći na razgovor i učenje o brojevima.

Otkrit ćemo vam nekoliko ideja: “Medo ima deset jabuka. Zgrabio je jednu da pojede, koliko mu je jabuka ostalo na travi?” “Koliko je pčela krenulo lijevo prema cvijeću a koliko u desno prema košnici? Zašto one to rade?”

Dodatne informacije

Težina 0,12 kg
Dimenzije 70,7 × 50 cm
Brand proizvoda

Igraj Uči Rasti

gtin13

3879000027631

google_product_category

Home & Garden > Decor > Artwork > Posters, Prints, & Visual Artwork

Proizvođač proizvoda

Igraj Uči Rasti