Sigurnost podataka

Zabrinuti kupci

Sve transakcije karticama su osigurane od strane servisa Monri Payments u saradnji sa UniCredit banke, stoga možete da uživate u sigurnoj kupovini.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između Vašeg računara ili mobitela i Monri payment servisa, te obratno.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Monri Payments

Naplata kreditnih kartica se vrši preko partnerskih firme: Monri Payments. Postupak naplate je certificiran i partneri imaju obezbjeđene sve potrebne certifikate za obavljanje te djelatnosti. Više o sigurnosti ovog sistema pročitajte na stranici pikpay.ba.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo trgovcima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi naši poslodavci i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.