Zašto Igraj Uči Rasti?

djevojčica gleda u mobitel

Zadnjih nekoliko godina sve češće primjećujemo promjenu u odnosu roditelja i djeteta, te i cijeli način kojim se odvija rano djetinjstvo novih generacija pod utjecajem najnovijih tehnoloških inovacija. Zapazili smo da se često koristi TV i mobitel u njihovom odgoju, tako što im se da mobitel u ruke, i oni su mirni satima. Ta ista djeca razvijaju kašnjenje u govoru, ne ostvaruju kontakt sa okruženjem, ne osvrću se na poziv po imenu. Ovo je ogroman problem za ličnost, porodicu, budući akademski i društveni život. Mi iz Igraj Uči Rasti ne želimo ovakvo društvo i stoga smo odlučili napraviti promjenu.

 

djevojčica gleda u mobitel

Igraj Uči Rasti doprinosi rješavanju problema nepravilnog razvoja djece, manjka stimulacije razvoja kognitivnih i intelektualnih sposobnosti u godinama ključnim za njihov psihofizički razvoj. Time se osigurava izrastanje jedne pametne i promišljene nove generacije koja daje perspektivu našoj zajednici i Bosni i Hercegovini.

 

Da bi to postigli dizajniramo isključivo edukativne igračke, igračke koje pružaju bogato iskustvo u ranom djetinjstvu puno stimulansa i interakcije za razvoj intelektualnih i kognitivnih sposobnosti. Mi ne prodajemo obične igračke, mi prodajemo set vrijednosti kroz koje se razvija:

 

  • Kritičko mišljenje
  • Jezik i komunikacijske vještine
  • Socijalno-emocionalna inteligencija
  • Mašta i kreativnost
  • Motoričke aktivnosti
  • Zabavno učenje
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter