Igraj Uči Rasti – Latinica

Korisničke ocjene: 5.00 od ukupno 5 (3 korisnika)
(3 recenzije korisnika)

16,90 KM

 

Edukativna igra za izgradnju ključnih vještina kod djece predškolskog i školskog uzrasta.

Igraj Uči Rasti je tradicionalna i interaktivna igra koja jača vezu između roditelja i djeteta, a kroz koju se razvijaju:

 • motoričke sposobnosti
 • jezik i komunikacija
 • kritičko mišljenje
 • socijalno-emocionalna inteligencija
 • mašta i kreativnost
 • ključne vještine i osnovna znanja za zabavan i spreman polazak u školu

Namijenjeno za uzrast od 3 do 12 godina.

Kategorija:

Opis

Igraj Uči Rasti dolazi sa 90 karata u boji koje su ilustrirane i dizajnirane za djecu uzrasta od 3 do 12 godina kako bi im na kreativan način pomogle i olakšale učenje velikih i malih slova, abecede, sastavljanje i pravilno izgovaranje riječi i rečenica, učenje brojeva i matematičkih operacija te raspoznavanje geometrijskih oblika, tijela i boja. 

Ova igra je praktičan i funkcionalan dodatak vašem malom učeniku. Vaše dijete će uživati otkrivajući sitna iznenađenja na svakoj kartici i istražujući ilustracije prekrasnih boja i oblika.

Djeca predškolskog uzrasta će skakati od radosti kada se dođu do ovih kartica. Djeca mlađeg uzrasta će jednostavno uživati gledajući i razgovarajući o slikama i ilustracijama, dok će djeca predškolskog i školskog uzrasta imati koristi od Montessori inspirisanih aktivnosti i igara istaknutih u priručniku. Karte se mogu koristiti kao sredstvo za učenje kod kuće, u učionicama, bibliotekama, vrtićima, igraonama i centrima. Igra omogućava pojedincu da diktira funkcije karata.

Sadržaj paketa: 90 dvostranih karata u boji (60 slova – dvije pune abecede, 25 dodatnih samoglasnika, 60 brojeva od 0 do 10, 5 matematičkih operacija, 11 različitih boja, 10 geometrijskih oblika i tijela) + priručnik za roditelje.

Pametno!
Zabavno!
Dizajnirano i proizvedeno u Bosni i Hercegovini!

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Dimenzije 20.5 x 13.15 x 3.6 cm

3 recenzije za Igraj Uči Rasti – Latinica

 1. Ocjenjeno 5 od 5

  Merima Topić Avdić

  Super, nama je stigao nas paket kartica;pohvale za poduzetnicku ideju :). Trzistu je nedostajalo edukativnih kartica na nasem jeziku . Sretno sa radom.

 2. Ocjenjeno 5 od 5

  Adisa Borovac Pilica

  Odlicna igra i napokon nesto na nasem jeziku.
  Svaka cast ekipi na izradi i topla preporuka za sve malisane.;)

 3. Ocjenjeno 5 od 5

  Igraonica Geppetto

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *