Loading...

KOMPLETAN IGRAJ UČI RASTI PAKET

Dobijate kompletno Igraj Uči Rasti iskustvo u jednom paketu. Ovaj paket sadrži naše najpopularnije proizvode, Edukativne kartice, zbirke razvojnih igara, grafomotoričke vježbanke, te edukativne postere.

Iskusite sve što vam Igraj Uči Rasti može ponuditi u ovom kompletnom paketu. Osim toga, uštedite 20% kada kupite ove proizvode zajedno u paketu.

Napomena: ovaj paket možete kupiti isključivo putem naše internet trgovine.

53,00 KM 62,40 KM
(štedite 15%)
5/5
Badge Made in BIH Bosna i Hercegovina

BiH Dizajn BiH proizvodnja BiH Igračke


Pogledaj šta se sve nalazi u kompletnom paketu:

EDUKATIVNE KARTICE

Vaše dijete uči slova, kreira maštovite priče, razvija govor i bogati rječnik.

Poster abeceda latinica BIH BH
POSTER ABECEDA

Poster abeceda je popularan izbor za dekoriranje dječjih soba i učionica.

POSTER BROJEVI

Uz prelijepe ilustracije s brojevima od 1 do 10, ovaj pejzažni poster je edukativan i zabavan.

MISLILICA ZBIRKA RAZVOJNIH IGARA 3-5

Vaše dijete razvija svoj intelekt, grafomotoriku, vještinu pisanja i crtanja.

MISLILICA ZBIRKA RAZVOJNIH IGARA 6-7

Vaše dijete razvija svoj intelekt, grafomotoriku, vještinu pisanja i crtanja.

Grafomotorička vježbanka za razvoj grafomotorike - linije
GRAFOMOTORIČKA VJEŽBANKA - LINIJE

Vaše dijete će crtati ravne, zakrivljene, cik-cak i spiralne linije, geometrijske oblike, kompletne crteže i sve će to doprinijeti razvoju pokreta šake i prstiju, i kasnijem pisanju slova i brojeva.

GRAFOMOTORIČKA VJEŽBANKA - SLOVA I BROJEVI

Vaše dijete će savladati vještinu držanja olovke, što će biti dragocjena priprema za školu i za pisanje složenijih grafomotoričkih formi.

Odličan poklon za svakog predškolarca.

Igraj Uči Rasti je bosanskohercegovački brend edukativnih igračaka za razvoj ključnih vještina kod djece predškolskog i rano školskog uzrasta.

Kreiramo naš brend igračaka, za razliku od drugih koji uvoze i/ili prevode strane prozivode. Dakle, sami osmišljamo i stvaramo sadržaj za naše prozivode, ulažući mnogo vremena i kreativnosti.

Kompletan Igraj Uči Rasti paket
53,00 KM 62,40 KM
(štedite 15%)
5/5

Šta kažu naši kupci!

“Meni su kartice zaista super. I moj Ali koji uskoro puni 4 godine uz pomoć kartica brzo savladava slova. Hvala što postojite”

– Lejla T., Mama

“Veoma sam zadovoljna njima. S obzirom na to da sam defektolog i da radim sa decom sa smetnjama u razvoju, mogu Vam preneti da su ih deca veoma dobro prihvatila. Takodje, kartice imaju širok spektar korišćenja, što je veoma dobro.”

– Mia M., Defektolog

“Zdravo, stigle su kartice, ma trogodisnja djevojcica ih je toliko zavoljela, da je to bila #ljubav na prvi pogled, igrale smo memori s bojama jer vec zna sve boje, ma bilo je odlicno, bilo je suza kad izgubi, radosti kad pobjedi, sto je opet ujedno moja prilika da je poducavam emocionalnoj inteligenciji, energija na nivou, super je, hvala punoo <3”

– Sanita S., Mama

“Mom Aliju kartice pomažu u podsticaju govora, ucenju slova, savladavanju pojmova, kreiranja recenica, brojanju… Ali kasni u razvoju govora ali sa karticama učenje je mnogo lakše. Stalno podižemo ljestvicu i sami kroz igru sa karticama stvaramo i učimo.”

– Amela M, Mama

“Nakon EDUKATIVNIH KARTICA koje su mojoj 5,5 godišnjoj kćerki kroz igru i zabavu pomogle u savladavanju glasovne analize i sinteze riječi, isprobale smo i vašu najnoviju vježbanku GRAFOMOTORIKE.

Ja kao prosvjetni djelatnik iznimno sam zadovoljna na njezin cjelokupan sadržaj,uzimajući u obzir da je upravo grafomotorika presudna za djecu predškolske dobi prije početka učenja pisanja slova. Vaše vježbe su savršeno osmišljene za finu motoriku šake kao i koordinaciji oko-ruka.”

– Marina, Učiteljica

“Čim je vidjela vježbanku, Ajla se jako obradovala i odmah je željela da vidi šta se u njoj nalazi. Zajedno smo počeli istraživati i rješavati zadatke. Zadaci i motivi su prilagođeni djeci predškolskog uzrasta koja uče da drže olovku i pišu. Olakšavaju praćenje vlastitog traga u crtanju različitih linija i oblika. Ajla se trudila da što ispravnije drži olovku/bojicu. Rješavanjem ovih vježbi razvija se, ne samo fina motorika, već i pažnja i koordinacija oko-ruka. Bila je vrlo uporna u izradi zadataka, trudila se da bude uredna, tačna i precizna. I na kraju je bila jako sretna, jer je uspjela u izvršavanju zadataka.

Ova vježbanka nam je omogućila da se kvalitetno družimo i obogatimo zajednički provedeno vrijeme, a pri tome smo napravili i odlične fotografije, vjerne čuvare uspomena i podsjetnike na Ajlino učenje i odrastanje kroz igru.”

– Ajla i Amina, prof


Kako ih koriste naši krajnji korisnici