Naše grafomotoričke vježbanke imaju za cilj da pomogne vašem predškolarcu u razvoju početne vještine pisanja.

U ovom paketu dobijate obje verzije Grafomotoričke Vježbanke:

  • Grafomotorička vježbanka – Linije
  • Grafomotorička vježbanka – Slova i Brojevi

Osim toga, uštedite do 13% kada kupite ove proizvode zajedno u paketu.

Napomena: ovaj paket možete kupiti isključivo putem naše internet trgovine.

10,00 KM 11,50 KM
(štedite od 13%)
5/5
Badge Made in BIH Bosna i Hercegovina

BiH Dizajn BiH proizvodnja BiH Igračke


Pogledaj šta se sve nalazi u kompletnom paketu:

Grafomotorička vježbanka za razvoj grafomotorike - linije
GRAFOMOTORIČKA VJEŽBANKA - LINIJE

Vaše dijete će crtati ravne, zakrivljene, cik-cak i spiralne linije, geometrijske oblike, kompletne crteže i sve će to doprinijeti razvoju pokreta šake i prstiju, i kasnijem pisanju slova i brojeva.

GRAFOMOTORIČKA VJEŽBANKA - SLOVA I BROJEVI

Vaše dijete će savladati vještinu držanja olovke, što će biti dragocjena priprema za školu i za pisanje složenijih grafomotoričkih formi.

Odličan poklon za svakog predškolarca.

Igraj Uči Rasti je bosanskohercegovački brend edukativnih igračaka za razvoj ključnih vještina kod djece predškolskog i rano školskog uzrasta.

Kreiramo naš brend igračaka, za razliku od drugih koji uvoze i/ili prevode strane prozivode. Dakle, sami osmišljamo i stvaramo sadržaj za naše prozivode, ulažući mnogo vremena i kreativnosti.

Komplet grafomotoričkih vježbanki za razvoj grafomotorike
10,00 KM 11,50 KM
(štedite do 13%)
5/5

Šta kažu naši kupci!

“Nakon EDUKATIVNIH KARTICA koje su mojoj 5,5 godišnjoj kćerki kroz igru i zabavu pomogle u savladavanju glasovne analize i sinteze riječi, isprobale smo i vašu najnoviju vježbanku GRAFOMOTORIKE.

Ja kao prosvjetni djelatnik iznimno sam zadovoljna na njezin cjelokupan sadržaj,uzimajući u obzir da je upravo grafomotorika presudna za djecu predškolske dobi prije početka učenja pisanja slova. Vaše vježbe su savršeno osmišljene za finu motoriku šake kao i koordinaciji oko-ruka.”

– Marina, Učiteljica

“Čim je vidjela vježbanku, Ajla se jako obradovala i odmah je željela da vidi šta se u njoj nalazi. Zajedno smo počeli istraživati i rješavati zadatke. Zadaci i motivi su prilagođeni djeci predškolskog uzrasta koja uče da drže olovku i pišu. Olakšavaju praćenje vlastitog traga u crtanju različitih linija i oblika. Ajla se trudila da što ispravnije drži olovku/bojicu. Rješavanjem ovih vježbi razvija se, ne samo fina motorika, već i pažnja i koordinacija oko-ruka. Bila je vrlo uporna u izradi zadataka, trudila se da bude uredna, tačna i precizna. I na kraju je bila jako sretna, jer je uspjela u izvršavanju zadataka.

Ova vježbanka nam je omogućila da se kvalitetno družimo i obogatimo zajednički provedeno vrijeme, a pri tome smo napravili i odlične fotografije, vjerne čuvare uspomena i podsjetnike na Ajlino učenje i odrastanje kroz igru.”

– Ajla i Amina, prof

“Vježbanka grafomotorike je divno izdanje za predškolski uzrast djece. Svakodnevno je koristim u radu sa djecom u svom “Logopedakom kabinetu Sunce”. Vježbamo pravilno držanje olovke, početno pisanje slova i brojeva. Djeca su oduševljena i rado popunjavaju stranice grafomotoričke vježbanke. “

– Alisa Hadžikadunić, dipl. defektolog-surdaudiolog


Kako ih koriste naši krajnji korisnici