Shopping Cart

Sadržaj

Dragi roditelji, kada vaše dijete nauči slova i savlada prve riječi, potaknite ga da uz Igraj Uči Rasti sastavi i prve rečenice. Aktivno učestvujte u razvijanju njegovih jezičkih vještina od najranije dobi. Neka vaš mališan bude kreativan i maštovit. 

Pripovijedajte mu o svemu što se događa u njegovom okruženju i neka to opiše kroz jednostavne rečenice, npr. Sunce sija; Ja volim mamu; Trava raste i sl.

 

Igraj Uči Rasti dolazi sa 90 karata u boji koje su ilustrovane i dizajnirane za djecu uzrasta od 3 do 12 godina kako bi im na zabavan način pomogle i olakšale učenje velikih i malih slova, abecede, sastavljanje i pravilno izgovaranje riječi i rečenica, učenje brojeva i matematičkih operacija te raspoznavanje geometrijskih oblika, tijela i boja. Ova igra je praktičan i funkcionalan dodatak vašem malom učeniku.

Kada savlada svoje prve rečenice, vaše dijete će biti u mogućnosti da priča vlastite priče, iskaže svoja osjećanja, zauzme svoj stav i iznosi svoje mišljenje.

Neka prve rečenice vaših mališana budu zabavne, kreativne, raznolike i ispunjene veselim bojama naših edukativnih kartica.