Shopping Cart

Sadržaj

Brojevi su promjenjiva vrsta riječi. Njima se izriče količina onoga što je imenovano i onoga što je po redu. Dijele se na glavne i redne. Bez brojeva ne bi bilo matematike.

Brojevi i matematika mogu da budu veoma zabavni. Potrebno ih je tako predstaviti djeci još od najranije dobi. Sve brojeve koji nas okružuju možete upotrijebiti u edukativne svrhe. Najbolji način za to je da ih djeca uče kroz igru. Igra je najbolje sredstvo putem kojeg će savladati nove stvari.

Zašto su brojevi važni u najranijoj dobi?

Učenjem brojeva u najranijoj dobi djeteta postavlja se dobar temelj za razvoj njegove ličnosti i njega kao individue. Dijete stječe osjećaj za pripadnost, količinu, saradnju i povezanost sa okolinom. Razvija svoju sposobnost za izvođenje zaključaka, čime se nastoji spriječiti dosada, nezainteresovanost i pasivnost.

Naučiti djecu brojevima zapravo je vrlo jednostavno. Samo je potrebno malo strpljenja i vremena. Igraj Uči Rasti se pobrinuo da kroz zabavan način djeci omogući jednostavno učenje brojeva. Set naših kartica sadrži šest puta brojeve od 1 do 10 te dodatnih pet kartica sa nulom. Vaše dijete će uživati uz naše ilustrovane kartice prepune šarenih boja, jer su posebno dizajnirane samo za njega.

Provedite nezaboravne trenutke u konstruktivnoj igri sa vašim najmlađim. Zajedno otkrivajte set vrijednosti koji vam nudimo, prepun iznenađenja koje smo spremili za vas.