Shopping Cart

Sadržaj

Abecedna utrka je jako zanimljva igra koju možete igrati uz Igraj Uči Rasti. Abeceda je jedna od prvih složenih stvari koje se uče u školi. Predstavlja skup slova, odnosno osnovne simbole za pisanje. Zanimljivo je to da riječ abeceda dolazi od imena četiri prva slova A, Be, Ce i De.

Na prvi pogled, našim mališanima abeceda se čini kao težak zadatak. Međutim, kroz česta ponavljanja i vježbe, jednostavno i brzo se savlada.

Abecedna utrka i abeceda – zašto da učenje ne bude zabavno?

U setu Igraj Uči Rasti nalazi se puna abeceda te je moguće igrati društvenu igru Abecedna utrka sa bilo kojim brojem igrača. Ona pomaže djetetu da savlada osnovno znanje o slovima. Za djecu koja tek uče slova ili izgovaraju određene glasove sa poteškoćama, ova igra je sjajna prilika da abecedu savladaju na najlakši i najzabavniji način. Naše kartice predstavljaju ilustracije prekrasnih boja i oblika, pa će vaši mališani sa užitkom da igraju Abecednu utrku.

Abecedna uturka
Abecedna utrka i njeno igranje uz Igraj Uči Rasti

Također, kod djece će da razvije jezik i komunikacijske vještine, socijalno emocionalnu inteligenciju, maštu i kreativnost te motoričke aktivnosti, a najvažnije od svega je da će se dobro zabaviti.
Kako se igra ova igra možete pogledati na našem linku http://tinyurl.com/j22thv3.