Jezik i komunikacijske vještine uz Igraj Uči Rasti

Jezik i komunikacijske vještine su jako bitne za rani razvoj djeteta. Danas smo, nažalost, svjedoci da roditelji u odgoju svoje djece sve više koriste modernu tehnologiju. Oni dopuštaju djeci da većinu svog vremena provedu uz TV, računare i mobitele. Zbog toga se kod djece vrlo često razvija kašnjenje u govoru i ona ne ostvaruju kontakt sa okruženjem. Također, javljaju se i poteškoće u učenju i čitanju, a dolazi i do poremećaja u ponašanju.  Kako bi razvijala komunikacijske vještine djeca moraju biti što više izložena jeziku i koristiti ga u svakodnevnim aktivnostima. Jezik je osnovno sredstvo uz pomoć kojeg djeca uče i spoznaju svijet oko sebe.

Igra je urođena aktivnost kod djece, uključuje veliki broj radnji i kroz nju djeca razvijaju svoje sposobnosti. Ona učeći kroz igru ovladavaju većim brojem informacija te pokazuju bolje komunikacijske vještine. Djeca vole različite igre u kojima se otkrivaju nove riječi i jezičke kombinacije kroz koje mogu izražavati svoje misli i osjećanja. Također, uče i spoznaju svijet oko sebe i razumiju želje i potrebe drugih.

Jezik i komunikacijske vještine uz naše edukativne kartice

Uz Igraj Uči Rasti djeca stječu odlično iskustvo u najranijem dobu svoga djetinjstva te razvijaju interakciju sa roditeljima, odgajateljima i vršnjacima. Koristeći edukativne kartice poboljšavaju svoje vještine u govoru, a njihov vokabular postaje bogatiji za nove riječi. Čitanje i pisanje postaje iz dana u dan sve zabavnije.

Ova igra je praktičan i funkcionalan dodatak vašem malom učeniku. Vaše dijete će uživati otkrivajući sitna iznenađenja na svakoj kartici i istražujući ilustracije prekrasnih boja i oblika.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter