Dobar start u razvoju vašeg djeteta

dječje-igre-zabavne-igre-aktivnosti-za-djecu-mališane

Dobar start u razvoju vašeg djeteta je veoma bitan kako bi vaši mališani izrasli u sretne ljude. Sva iskustva koja djeca steknu u najranijem djetinjstvu imaju ogroman utjecaj na formiranje njihove ličnosti. Mnogi faktori utječu na to: zdravlje, ishrana, odgovarajuća njega, sigurnost, rano učenje i motivacija. U toj fazi djeca su najranjivija, ali izražavajući svoje mišljenje i zauzimajući različite stavove mnoga od njih steknu samopouzdanje, samostalnost i kreativnost.

Idealna igra za dobar start i rano učenje

Igraj Uči Rasti je edukativna igra za izgradnju ključnih vještina kod djece predškolskog i školskog uzrasta. Kreiranjem ove igre doprinosimo rješavanju problema nepravilnog razvoja djece te manjka stimulacije razvoja kognitivnih i intelektualnih sposobnosti u godinama ključnim za njihov psihofizički razvoj. 

Smatramo da su roditelji prvi i najvažniji učitelji, a naše edukativne kartice vam mogu pomoći kao odlično sredstvo za pravilan i zdrav razvoj vaših mališana. Uz pomoć njih održavate zdravu komunikaciju sa djetetom, učite ih da prepoznaju i tumače svoje potrebe kao i pojave koje ih okružuju. Mi vam nudimo set vrijednosti putem kojih kod djece razvijate: kritičko mišljenje, jezik i komunikacijske vještine, socijalno-emocionalnu inteligenciju, maštu i kreativnost, motoričke aktivnosti i zabavno učenje.

Mi imamo siguran preduslov za kvalitetno Učenje kroz zabavne Igre uz koje će vaše dijete Rasti i stjecati originalne vještine. Imamo preduslov da vašim najmlađim, osiguramo dobar start u razvoju. 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter