Korpa
Poštarina je BESPLATNA za sve narudžbe preko 60 KM!

10 razloga zbog kojih je Mislilica savršena igra za vas i vaše dijete

Edukativne igre napravljene su da podstaknu dječiju maštu i kreativnost

Kada ispred sebe imate malog čovjeka satkanog od kreativnosti i želje za upoznavanjem svijeta oko sebe, u toj čarobnoj ekspediciji igre, na vama je mu pružite zanimljive i edukativne igre. Te igre će ga, osim mašti i kreativnosti, podstaći i na prva kvalitetna učenja. U takvom okruženju bićete sigurni da ste stvorili idealne uslove i čvrste temelje za kvalitetno i bezbrižno odrastanje
 
Upravo zato je naša Mislilica idealno rješenje za kvalitetnu i zabavnu, ali iznad svega edukativnu igru, namijenjena vašem radu sa djetetom. 
 
Mislilica vam omogućava da na veseo i zabavan način naučite svog mališana da se igra, a kroz igru će da nauči nešto novo i korisno. Donosimo vam deset prednosti zašto je Mislilica najbolji izbor i poklon za vas i vaše dijete.
 
1. Mislilica je djevojčica koja vama i vašem mališanu daje zadatke prilagođene zajedničkom radu i omogućuje da porevedete kvalitetno vrijeme u bezbrižnoj igri. 
 
2. Mislilica je kreativna, zanimljiva, zabavna i edukativna igra na 32 stranice koja omogućuje djetetu stekne nova znanja igrajući se sa svojim roditeljima.
 
3. Mislilica zbližava roditelje i djecu, podstiče ih na zajedničko razmišljanje kroz igru i gotovo neosjetno daje prva učenja. 
 
4. Mislilica daje prvu pisalicu i učilicu, uči vas kako da pokažete vašem mališanu igre spajanja, bojanja, prepoznavanja, traženja, redanja, zbrajanja i dovršavanja.
 
5. Mislilica je osmišljenja na provjerenim i općeprihvaćenim teorijama i činjenicama koje nedvosmisleno pokazuju da ih dijete uzrasta 3 do 7 godina može najbolje razumjeti.  
 
6. Mislilica ima takav sadržaj da se očekuje da vi radite sa svojim djetetom, ali omogućuje da dijete nastavi samo da se igra kada nauči pravila.
 
7. Mislilica je kreirana tako da pobudi i održava motivaciju mališanja za učenje, da doprinosi grafomotoričkom, intelektualnom i emocionalnom razvoju djeteta.  
 
8. Mislilica podstiče djecu da koriste olovke i bojice, uči ih pravilnom držanju, omogućujući razvoj fine motorike. 
 
9. Mislilica pazi na terminologiju koja se koristi, izbjegava tuđice, ali obogaćuje rječnik uz ilustracije koje su pomno odabrane i prilagođene uzrastu vašeg djeteta. 
 
10. Mislilica zna da se djeci mogu kupiti svakakve igračke, ali da se u životu pamti samo vrijeme koje su u igri proveli sa svojim roditeljima. 
Upravo zbog čega su Igraj Uči Rasti edukativni materijali osmišljeni.
 
Pobrinuli smo i za uzraste vaših mališana. Kada prerastu Mislilicu za uzrast od tri do pet godina, spremna ih čeka i Mislilica za djecu od šest i sedam godina, a tu su i naše edukativne kartice, posteri i grafomotoričke vježbanke.

Namijenjena i oblikovana za rad odrasle osobe s djetetom, ali i prilagođena za samostalni rad vašeg djeteta.

Po svom sadržaju, načinu prezentiranja, dužini rečenica i obimu prilagođena je uzrastu djece od 6 do 7 godina.

Kako ih koriste naši kupci

Djevojčica popunjava Mislilicu i vježba pisanje linija

“Mislilica” nam se jako sviđa. Najbolji način da se kroz igru uči a da je djetetu zabavno. Korist ovog proizvoda se po meni ogleda u tome što se:
-uvrđuje postojeće znanje
-unapređuje i stiče novo znanje”

– Edina, mama

Djevojčica vježba linije u Mislilici za uzrast 3 do 5 godina - čestitka iz mog kutka
“Učimo oblike, a u tome nam pomaže naša voljena Mislilica”

– Amina P. Đ.

dječak rješava matematičke zadatke u mislilici
“Mali mislilac rješava svoje zadatke u Mislilici.”

Na kraju, važno je da se zna da je Mislilica domaći proizvod koji smo za vas i vaše mališane pažljivo osmislili. 

Kreiramo bosanskohercegovački brend igračaka, za razliku od drugih koji uvoze i/ili prevode strane proizvode. Dakle, sami osmišljamo i stvaramo sadržaj za naše proizvode, ulažući mnogo vremena i kreativnosti.

Pogledajte neke od naših promotivnih paketa i uštedite!

Pametno! Zabavno! Dizajnirano i proizvedeno u Bosni i Hercegovini!